BL038
Göcek koylarının vazgeçilmez teknelerinden olan bu guletimiz, 3 double kabin ve her kabinde kendine ait wc/duş ile bireysel konfor sağladığı gibi, teknenin kendi özellikleri bakımından da kullanım ve yaşam alanı ferahlığı ve rahatlığı sağlamaktadır.
Teknemizde 7/24 sıcak su, 24 saat kesintisiz elektrik, 9 adet ön güneşlenme minderi, Geniş ve ferah arka oturma alanı, Kano, sörf gibi su sporları yanı sıra Tavla, Okey takımı ve İskambil kağıdı ile masa oyunları eğlencelikleri mevcut olup; ücretsiz internet sağlanmaktadır.
















Teknemiz ile ilgili bilgi almak için tıklayınız :
| Model | GULET |
| Yapım Yılı | 2015 |
| Tam Boy | 17 m |
| En | 5,50 m |
| Kamara | 3 |
| Gövde Tipi | AHŞAP |
| Motor Markası | FORD |
| Motor Gücü (HP) | 200 HP |
| Bayrak | TC |
| Fiyat | |
| Notlar | Fiyata dahil olan hizmetler ; – Personel giderleri , – Liman ücretleri , – Mazot giderleri Fiyata dahil olmayan hizmetler ; – Kumanyanın tamamı misafire aittir. – Kalkış ve dönüş limanımız Göcek’tir. – Tur güzergahımız Göcek koylarıdır. – Gece seyrimiz acil durumlar dışında yoktur. – KDV |
Overview
Specification
Equipment
Location:
GÖCEK, FETHİYE
Model:
2015
Sleeping places:
3
Capacity:
6
kiralık gulet, 3 double kabin ve her kabinde kendine ait duş ile bireysel konfor sağlamaktadır.
9 adet ön güneşlenme minderi, Geniş ve ferah arka oturma alanı, Kano, sörf gibi su sporları yanı sıra Tavla, Okey takımı ve İskambil kağıdı ile masa oyunları eğlencelikleri mevcuttur.

